Granit bordplader er efterhånden blevet synonymet med elegance og funktionalitet. Hos Ikast Stenhuggeri tilbyder jeg granit bordplader i Ikast, Silkeborg og Herning, der ikke kun kan tilføje stilrent look til dit hjem, men også giver dig holdbarhed og belejlighed. 


Skræddersyet granit bordplader til dit hjem

Hvert hjem er forskelligt, og skiller sig ud med sin egen stil og farver. Derfor tilbyder jeg skræddersyet granit bordplader, der passer præcist til dit hjem og din indretning. Min stenhugning bliver lavet manuelt i hånden, det medfører at alle mine designs er unikke, og ikke to bordplader vil være ens. 

Du vil samtidig få muligheden for at vælge imellem forskellige designtyper, farver og mønstre, da granit kommer i forskellige typer. Det gør det nemmere få dig at finde en stil, der passer til dit rum. Om du er interesseret i simple design eller mere kompliceret mønstre, eller om du er til mørke eller lyse nuancer, kan vi sammen finde en løsning der passer til din smag. 

Hør nærmere her

Hvad gør en granit bordplade speciel?

Af bordplader findes der et hav af forskellige valgmuligheder, når det kommer til valget af materialer du kan vælge imellem. Granit bordplader er dog et populært valg, hvilket der også er gode grunde for. Med en bordplade af granit kan du blandt andet forvente:

 • Alsidig anvendelse
  Bordpladen er ikke kun begrænset til et område i dit hjem, eller brug i ét rum. Om du ønsker montering i køkkenet, badeværelset, eller til dit bryggers, vil den nemt kunne passe ind. Granit bordplader er især populære i køkkenet eller i badeværelset, da det er en ideel løsning i rum, der ofte er udsat for slid.
   
 • Ekstrem holdbarhed 
  Bordplader af granit er utrolig holdbare og modstandsdygtige over for skader. De vil nemt bevare dets udseende og helhed i mange år, da der skal utrolig meget til før der kommer skader og ridser i bordpladen. 
   
 • Modstandsdygtig og nem
  Granit er samtidig naturligt modstandsdygtigt over for pletter og varme. Det er netop derfor bordpladen er et populært valg i for eksempel køkkenet tæt på din ovn eller komfur. Varme gryder og pander kan derfor uden problemer stilles på granitten, og skulle der blive spildt madvarer og væsker, kan det nemt tørres af med en våd klud og almindelige rengøringsmidler.
   
 • Æstetik 
  Granitten har en naturlig skønhed over sig, og har samtidig et bredt udvalg af forskellige farver og mønstrer. Samtidig er hver granitplade unik, og du vil derfor kunne skabe et personligt præg i dit hjem, om end det er i dit køkken, badeværelse eller et helt tredje rum. 

Samlet får du en komplet bordplade der passer ind i ethvert hjem. En bordplade i granit er desuden robust og slidstærk, passer til alle stilarter, og udstråler kvalitet. Er du på udkig efter noget enestående, kan du samtidig være sikker på at hver borplade unik. 

Kontakt mig i dag og hør nærmere 

I mit stenhuggeri tager jeg stolthed i alle mine værker, og er dedikeret til at hjælpe dig med at finde den rette bordplade. Om du er interesseret i en komposit bordplader eller en granit bordplade, kan jeg hjælpe dig med en håndlavet og skræddersyet løsning. Har du nogle spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på en granit bordplade, hører jeg gerne fra dig på 97151388 eller på mail@ikaststenhuggeri.dk.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Granit er yderst holdbare over for varmepåvirkninger, og vil i langt de fleste tilfælde kunne håndtere varmepåvirkninger uden problemer. Med det sagt er granit ikke ubetinget varmefaste. Påvirkning i længere tid med høj temperatur fra fx gryder eller pander, kan forårsage skader, derfor anbefaler vi at du bruger bordskåner til at fjerne belastning på bordpladen.
En af de store fordele ved granit, er den nemme vedligeholdelse og behandling af bordet. Har du spildt på bordpladen for eksempel i forbindelse med madlavning, vil du i langt de fleste tilfælde kunne rengøre bordet med en klud opvredet i sæbevand. Her er fordelen, at skulle du derimod have spildt vin på et træbord ville væsken synke ned i træet, hvilket du undgår med en bordplade af granit. Ønsker du at give bordet en kærlig hånd så den kan skinne som ny, kan du give den en behandling med voks eller fedtstof.
Selvom granit er utrolig holdbar og slidstærk, er materialet ikke 100% uforgængelig. Du bør være opmærksom på ridser, og derfor bedst muligt undgå ståltrådssvampe og skrappe rengøringsmidler som klorin og kalkfjerner, da de kan skade farven i granitten.